středa 1. května 2013

Den za dnem :-)

Ahoj :-))

Tak jak ste si užili čarodejnice?:-)) Já teda moc, i když počasí nestálo za nic... Furt pršelo, ale s dekou, ohněm, deštníkem a přítelem to nakonec byla paráda :-)) Buřtíka jsem sice neměla, ale ona i taková topinka s kečůpkem je výborná ♥ K tomu melounová vodka se spritem (ano, ano je to slaďárna, ale tááákhle výborná).. Jsou prostě dny kdy mě zdraví/nezdraví, ale absolutně nezajímá.. A podle mě tak to má být.. Jak se říká, všeho moc škodí :-)

Dneska jsem celý den uklízela... Zase... :-D Vim, že vám to píšu docela často, ale hold neumim pořádek udržovat.. Pak jsem byla s kamarádama venku a na kafíčku.. :-)) A nebojte, líbačka pod třešní mě neminula... Neuschnu.. !:-))


Miluji jahůdky..Ale? Kdo ne!:-) 

Ještě mam super zprávu :-) Od zítra jedu s přítelem do Třeboně na kola :-)) Mooc se těším a určitě Vám pak napíšu jaké to bylo.. :-) Dohodli jsme se včera, takže je to vážně čerstvá novinka :-))


Krásné sny:-))

30 komentářů:

  1. Pff a já jsem uschla:( :D Taky se těším, až vyrazím na kola. Uklízela? vždyť byl svátek práce, to se nesmí!!! :D (tak jsem to podala doma, ale neprošlo to)
    Taky miluju jahůdky. Mám je každý den, ale pořád jen ty z mrazáku, už chci ze zahrádky:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Noo, mě to teda neprošlo :-D Podmínka byla jasná, uklidíš si, můžeš jet.. neuklidíš máš smůla :-D tak utíkej, čapni jakéhokoliv chlápáka a ještě to stihneš :-D

      Vymazat
  2. Je super, že sis prvního máje tak užila. :))
    A jahody také zbožňuji.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem neuschla! :D Zítřek si užij! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Hlavně že jsi si čáry užila :-)... a kola závidim, já mažu do práce :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, tak to máš super :D Taky jsem si užila i čarodky i první máj :) A jahody.. hned bych si dala :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já na čarodky byla v práci, pak odpoledne mě chytla migréna, takže jsem šla tak akorát spát:D A 1.Máj jsem taky strávila v práci a asi uschnu, ten dotyčný je táák daleko že by se o nějakém líbání pod třešní nedalo mluvit:D
    Výlet na kolech zní super, užijte si to s přítelem:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) tak to napravíte jindy :-D třešně pokvetou ještě dlouho :-)) A migrénu ti nezávidim... Znám to :-)

      Vymazat
  7. Já asi uschnu ... Přítel se mooooc daleko :/ Jinak jahody taky miluju :) Vždycky jsem na sebe pyšná, když narazím na nějaký super kup :D :D Jahody jsou potom pomalu i na oběd a na večeři :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně :-D Jahody kupuju snad jen ve slevě:-D Tydle stály myslím 12*90 :-)

      Vymazat
  8. Čarodky jsem si taky užila, byla jsem na party Nation2nation, jestli znáš :)...Den po té jsem políbena nebyla :p..to se máš, že neuschneš :).

    OdpovědětVymazat
  9. Já uschnu (jako každej rok:D). Miluju jahůdky, ale nejlepší jsou ty čerstvě utržené z vlastní zahrádky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si ještě počkáme.. :-) Ale nám už kvetou :-)

      Vymazat
  10. Čáry jsem si taky moc užila a dokonce jsem měla i toho buřta :D jak píšeš "všeho moc škodí", tak jsem si taky dala něco nezdravého a trošku alkoholu :D ... taky neumím udržovat pořádek, ale neuklízím tak často :D velký úklid dělám tak jednou za dva týdny, jinak uklízím jen takový ten největší bordel- oblečení, nádobí :D .. Pod třešní jsem pusinku nedostala :( odjížděla jsem od přítele včera narychlo a mají třešeň až daleko na zahradě, tak by jsme to nestíhali :/ ale tak snad neuschnu :D .. jahůdky mám taky ráda :) ... užij si to s přítelem a určitě napiš, jaké to bylo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) tak to je dobře, že sis "dopřála":-)) Já sem s tim pořádkem hrozná a nesnášim se za to :-D Ale prostě to nejde.. pokaždý je tu bordel.. :-// Napíšu :-) Až budu mít fotky :-)

      Vymazat
  11. aj ja som sa bola bicyklovat ved v takom pocasi!

    Inak nezabudni uz len par dni do konca super giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/04/aprilova-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  12. Já byla po trhání šestky, tak jsem se nechala opečovávat a Čarodějnice strávila pěkně "u domácího krbu"! Užijte si kola! Těším se na článek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-/ jej, tak to ti nezávidim... Snad už je dobře :-))

      Vymazat
  13. Jé, tak to si se měla fajne:) závidím!

    OdpovědětVymazat
  14. taky neuschnu :) kolo moc v oblibě nemám ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Já sem zase uschla :(( Ach jo... Ale jinak.. čarodky sem si užila perfektně! BYla jsem jediná střízlivá u táboráku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D Jo to je vždycky sranda.. Pozorovat ostatní opilé :-D

      Vymazat