sobota 22. června 2013

Cyklistický výlet, spousta fotek a novinky z mého života :-)

Krásný, slunečný den :-P

Vím, že jsem se dlouho neozvala, ale bylo toho prostě moc... Teď už bude všechno parádní.. Počasí je super, známky jsou uzavřený a pomalu se dostáváme k nejlepší části roku - prázdninám. :-) 

Už je mám v podstatě naplněný a zbývá mi jen vymyslet dovolenou s přítelem a pak už budou jen takové ty dvou, tří denní výlety.. :-) Zatím to vypadá, že na tenhle kratší pojedem do Jindřichova Hradce a na tu opravdovou dovolenou možná do Tater a do popředí se dostává trošilinku i Chorvatsko.. Ale.. UVIDÍME! :-) Mně se bude líbit všude.. :-))

Další novinkou je, že už jsem začala autoškolu.. Mám zasebou 2 teorie - to je prostě nuda.. :-D Jako ve škole, akorát to trvá 2 a čtvrt hodiny :-D A jednu jízdu - to jsme zatím jezdili jen po parkovišti, ale bylo to fajn.. :-) A dneska ve 14:00 mě čeká další.. :-))

No a teď k té hlavní části :-))

Celý týden jsem byla na cyklistickém výletě :-) Byli sme v areálu ve Zbraslavicích, kde je to vážně moc hezký.. Je tam hřiště na tenis, beach volejbal, rybník na koupání atd. atd.. :-) Já využila snad všeho co šlo a můžu říct, že jsem se ani na vteřinu nenudila.. :-) 

Koupačka :-)

A teď to chci vzít po určitých bodech (ať to není tak zmatené :-))

Ubytování :-))

Klasika.. :) Zděná budova, kde každý pokoj měl svůj vlastní vchod.. :-) Palanda a dvě postele ze kterých se vytáhly další dvě postele... Pak tam byla chodbička kde jsme měly maličkou komodku - pro 6 holek?:-D Nedostačující ! Koupelna se sprcháčem, který nám neustále vytékal.. :-D nevadí.. Chodily jsme tam v žabkách.. :-) Prostě na spaní a mytí ideální.. Víc času jsme tam stejně netrávily :-)




Jídlo :-)

No první den jsem myslela, že umřu hlady.. K obědu nám dali segedínský guláš s knedlíkama, jen jsem ochutnala a stačilo.. --> ble! Alespoň polévky že měli dobré :-) Vařili tam klasickou českou, hutnou kuchyni.. takže jsem si tak uždibovala.. Maso jsem tam nejedla skoro vůbec - mně se prostě nelíbilo.. Když jsme měli smažák s bramborama, dala jsem si brambory a hodně polévky.. :-) Snídaně byly hrozně "strohý".. Vždycky každý dostal dva rohlíky, něco sladkého a 2 kolečka salámu.. Takže jsem vždycky skončila u toho "sladkého" a kafíčka.. :-) Zbytek jsem rozdala.. :-) Snažila jsem se jíst co nejlépe, ale v mnoha případe

Klasická snídaně :-)

Sport.. :-)

Každý den jsme jezdili na kole.. Celkem jsme dali 110 km - vlastně za 3 dopoledne.. Což je podle mě dobrý výkon.. :-) Nejvíce za dopoledne jsme ujeli 45 km.. :-) A bylo to stylem minutka z kopce, hodina do kopce.. :-D Po příjezdu jsme se šli koupat a opalovat.. Nebo hrát tenis, beach apod.. :-) No a večer jsme s holkama chodili na posilování a aerobic :-) Jak bylo to vedro tak jsem měla pocit, že vypotím i to co nemám.. :-D:-D

Koupačka

Výlety :-))

- rozhledna Bohdanka
- zřícená Vysoká 
- geometrický střed ČR --> Čížkov
- výlet za zmrzlinkou :-D (byla výborná!)
- výlet do Zbraslavic na nákup ovoce.. :-))

Celá banda - celý třetí ročník :-)

Bylo to hrozně fajn, nikdo mi tam nechyběl ani nepřebýval.. Myslím, že z naší třídy jel ten top střed a takhle to bylo naprosto parádní ! :-)

Opalovačka :-)

Výlet :-)

Vyřízená po cestě :-D

Na osvěžení :-)

Bordel a já v pozadí :-D

Čížkov :-)

♥♥

Bohdanka - není to mé foto..

Zřícenina

Vysoká :-))


A co je u Vás nového ?:-)) 


Ještě - Terezka mi psala o fb, měla byste ještě některá zájem si tam psát apod. ?:-)










22 komentářů:

  1. Vítej zpátky kočko:*
    To vypadá na skvělej výleet!:)) jsem ráda, že sis to užila <3

    OdpovědětVymazat
  2. já mám prázdniny už 2 týdny :D tolik km bych nedala, jste dobrý :) vás je ve třídě tolik jo? :) na takovejch výletech se ani zdravě jíst nedá, když tam máš stravu placenou :) krásný fotky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, jsou to tři třídy.. :-) Celý ročník, ale nejeli všichni :-))

      Vymazat
  3. Jé, už jsem si říkala, kdepak jsi :) výlet vypadá super, z těch fotek čiší pohoda a spokojenost! :) A z holek máš nejhezčí postavu (i plavky, moc ti sluší! odkud jsou? :D) :) jídlem by mě tedy nepoctili, ale pohybu jsi měla až až, takže nějaký ten segedín by nevadil, ale škoda, že ti nechutnal, já bych si dala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, děkuju :-) Z NY, ale už je mam od loňska :-)) Já ho mam ráda, ale tenhle byl fakt divnej!:-D

      Vymazat
  4. Cyklovýlet jsem vždycky se třídou chtěla, ale buď nám to zatrhli třídní, nebo se vyskytl jinej problém... takže závidím :) a po takovým výkonu tě ani ta strava nemusela trápit ;) já bych smažáku asi neodolala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No oni loni taky nejeli.. Ale nám se to povedlo a jsem za to fakt ráda :-P No já smažák nemusela nikdy, takže mě to ani nelákalo :-)

      Vymazat
  5. top střed? nezlob se, ale to nezní moc pěkně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezlobim se :-D Prostě každýmu seděj jiný lidi a s někym si prostě rozumíš víc a s někym míň.. Ale jestli ty to tak nemáš, tak fajn :-)

      Vymazat
    2. To je jasný, ale nemám ráda obraty jako Top a tak, prostě bych spíš napsala - moji nejmilejší kamarádi:) než top střed, ale je to Tvůj blog :) At se daří

      Vymazat
    3. Jasný, jasný.. :-) Možná to příště napíšu jinak, ale přepisovat to nebudu :-) Měj se hezky :-P

      Vymazat
  6. Máš úplně krásnou postavu, ježiši! :D Ty nohy hubeňoučký, si můžu nechat zdát :D
    Jinak hezké fotky, my pojedeme se třídou v září, tak se taky docela těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nevím :-) Ale děkuju moc :-P My máme na září naplánovaný jen výlet na den a pak už maturita :-/ Grr

      Vymazat
  7. To jsou dobroty :) vypadá, že jste se bavily :)
    chtěla bych tě pozvat ke mě na giveaway
    www.welcomek.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Máš perfektní postavu, výlet vypadá taky suprově.. no prostě paráda! :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ve Zbraslavicích jsem byla taky... :D Ty porce jídla, ježiš, byly OBROVSKÝ! A zvlášť ty večeře, ty mi tam fakt dělaly problémy. Nula procent zeleniny a obvykle jídlo úplně utopené v oleji. -__-
    Bohužel jsme tam zrovna měli nejhorší počasí, takže jsme jen trčeli na pokojích...
    P.S: Super postava ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jono, měly sme to uplně stejně :-D Zelenina byla za celý týden možná tak kyselá okurka :-D:-D

      Ty jo to nezávidim, zrovna včera jsme se o tom bavili, že mít tam takhle, tak se ukoušem nudou ! :-/

      Vymazat
  10. to musel být super výlet :) taky bych hned se třídou vyrazila někam na kola :)
    máš parádní postavičku ;)

    OdpovědětVymazat