čtvrtek 3. října 2013

Food Diary + posilovna + nová váha :-)

Ahojky holky:-))

Tyhle dva dny jsem byla v jednom kolotoči, učení, učení, učení.. Kámoši, sport.. Učení a tak dále.. Nakonec jsem se rozhodla, že si váhu neobjednám z netu, ale koupím si jí v jednom elektru co mám ve městě.. Takže dneska z posilky jsem si pro ní doběhla a za krásných 299,-- mám tuhle krásku:

Zelenou u oblečení ráda nemam, ale u kuchyňských spotřebičů jí miluju :-))

Posilka:-)

Dneska jsem se konečně po nemoci zase vydala do posilky, od kamarádky jsem věděla, že tam jde i její třída na tělocvik, takže jsem šla dřív, abych si zabrala na těch 20 minut rotoped na rozehřátí.... Po 5 minutách dorazily.. A začalo to ... :-) Slečna vlezla na pás a po minutě "už cítím jak hubnu"....Kdyby to bylo tak jednoduché, tak jsou všichni slim a tlustého člověka na ulici nepotkáte, ale dobře...  Po dalších 5  minutách jiná slečna "jak jsou všichni spocený, to je sranda".. Já na nikom kromě mě neviděla kapku potu :-D No nevadí.. Jdu o patro výš na stroje a tam všichni posedávaly a kecaly o tom jak je to hrozný, že tam musej trčet.. A co těch 30 Kč uplně zbytečně vyhozených..  No tak jsem si vzala podložku a než odešly tak jsem byla tam.. No nevím, nevím.. Co si o tom myslet.. :-) Ale je to každého volba :-P 

Já jsem příjemně unavená a šťastná !:-)

Food Diary ♥

Snídaně - ovesná kaše s fíky a čtveřečkem čokolády :-)

Rychlooběd do školy : bagetka s žervé, sýrem a rajčátky :-)

Celá svačinka do školy: bagetka, okurka, jogurt, banán, jablko :-)
(nakonec na jablko a jogurt nedošlo)

Výborná večeře: kuskus s fazolkama a kozím sýrem přelitý medem

Mějte se krásně, já se jdu věnovat literatuře za okupace.. :-))




6 komentářů:

  1. Já bych si o tom nemyslela nic a určitě bych ke slečnám nepřistupovala s výsměchem. Sama jsem nebyla jiná, když jsme chodily na "tělocvik" do posilovny, také jsme tam většinou jen posedávaly, nebo vlezly na ty "světoznámé" stroje, které jsou přeci tak účinné. Myslím, že každý si k tomu cestu musí najít (a nebo zkrátka ne). Každá jsme jiná. ;)
    Ty Tescomácké pytlíčky mám doma také. Jsou boží. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevysmívám se jim a ani sem nemyslela, že to tak bude pochopeno, ale prostě jsem chtěla poukázat na to, že každý to bere jinak :-)) a také proto jsem napsala, že je to každého volba :-))) Jsou :-) Nemůžu si je vynachválit :-)

      Vymazat
  2. Ono třeba když nic nedělají a najednou rána boom posilovna tu! Tak jsou vyřízeny tak, že si to i samy zhoršují :D My když máme tělocvik v posilovně, tak takovéhle řeči mám, až div nevyklouzávám z bot potem.:D Jinak ten denní jídelníček je skvělá, pytlíčky jsou hezké moc. A mohu se zeptat, ta svačinka do školy bagetka, jaké měla složení? :))) Ta váha vypadá dobře, taková moderní! :)))

    Blog The ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  3. Je pravda že ani já, když jsme s holkama na těláku, nic nedělám :D

    OdpovědětVymazat
  4. všade vidím na kašách figy :D zrejme zajtra zaútočím na nejaký obchod a pojdem si ich tiež kupiť ked ich tak všetky vychvalujete :)

    OdpovědětVymazat
  5. já chci tuhle krásku v bílém. za tu cenu:)

    OdpovědětVymazat