středa 6. března 2013

Food Diary + nákup :-)

Ahojky holky,

tak jaký jste měly den ?:-) Já skvělý, zjišťuji, že mi ke skvělému dni stačí todle počasí . :-D Jsem to, ale skormná slečná. :-) Ve škole jsem to jakš takš přežila a pak už jsem jen lítala po obchodech. :-) A to mě prostě baví !:-) Večer jsem strávila s kamarádkama a zakončila ho horkou vanou s pěnou, svíčkou a muzikou :-) Relax!:-) 

Snídaně: hroznové víno, vločky a semínka :-)

Odpolední svačinka: chocolate "pitíčko" jsem si zamilovala, ale tu tyčinku jsem nepozřela..

Jednou jsem si kousla a šla do koše :-D. No prostě mi vůbec nechutnala. A jak jsem k ní vlastně přišla?Ve zdravé výživě jsem se ptala po Naturce a paní, že ty nevedou, ale že tyhle jsou chuťově výborný. Tak jsem si řekla, že je zkusim a nikdy víc!:-D

Ještě jsem zapomněla zmínit, že jsem se stavila u babičky na kafe. Vzhledem k tomu, že to bylo kolem 7, tak hned co si dám k večeři. Padaly návrhy jako palačinky, chleba s marmeládou, buchta apod. Nakonec jsem se nechala ukecat na vajíčka, zeleninu a celozrnnou housku. :-) Jako nebylo to vůbec špatné, nemuset si připravovat večeři.. :-))


A teď už můj mega, mega, mega NÁKUP :-D Zas mám co jíst jakou dobu. :-) Vzhledem k tomu, že většinu potravin neznám, tak Vám o nich napíšu až je vyzkouším :-))


No musim Vám říct, že jsem spokojená :-D. 




13 komentářů:

  1. to pitíčko taky miluju! :)) je výborný. No a ty free style jsou uplně super! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Free style jsem měla zatím jen to rajče a bazalka :-) a pitíčko jen todle - premiéra:-D Ale chystám se na další.. Mňamíí :-D

      Vymazat
  2. s timto nakupem bych byla taky spokojena:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to se těším na testování!:))

    OdpovědětVymazat
  4. Z těch Free style mi bylo blbě, teda kromě těch bramborových ty jsou výborné:)
    Jogurt naše Bio je fajn, koupím si občas ovocný, není v něm zbytečně moc cukru jako běžně v ovocných jogurtech je...A müsli tyčinka swissi je super, mám ráda limetkovou:)
    A už asi týden mám chuť na raciolky, když je tu tak vidím :D
    Krásný nákup :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně ty bazalkový chutnaly :-) Bramborové jsem zrovna neměla:-D. Jogurtík měly ve slevě, tak jsem ho vzala a na ty ovocné jsem koukala, ale já už je vůbec ňák nejím.. Spíš ty bílé + něco. :-) Tak na tu se těšim, když řikáš, že je super :-) A s těma raciolkama jsme na tom stejně.. Zrovna tydle miluju !:-)

      Vymazat
  5. To je teda nákup! :D Super! A já si raději od prodavaček radit nenechávám, už mě párkrát taky doporučily pěknej hnus :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D Já vždycky nakupuju po víc a pak mi to taky najednou dojde..:-D No příště už mě nenachytá :-D

      Vymazat
  6. Soya mléko miluji, zrovna dnes jsem si kupovala oblíbený banánový:)). A s tou tyčinkou jsem se zasmála:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to sem ještě nikde neviděla =) no já se moc nesmála =D

      Vymazat