úterý 12. března 2013

12. března 2013 :-))

Krásný den holky :-)

Dneska to byl pro mě takový zvláštní den. Ve škole to uteklo jako nic. Ale stejně jsem ze všeho nějaká unavená :-D. Potom jsem šla do Alberta koupit maličkost k svátku přítelova tatínk a nakonec jsem vybrala omáčku k pečenému masu z Jacka Danielse (chlapy:-D) a pálivou pastu :-) Obojí to vypadá hezky a přítel k tomu příkoupí ještě whisku a bude to :-)

Při cestě z albertu mě zastavila paní s košíkem (takový ten typ jak Vás prosí ať přispějete na nemocné děti, zvířátka v útulcích apod. ) a nabídla mi jestli nechci přispět na ekologickou farmu, že bych jim tím pomohla v "rozletu", nabízela za to tyto sušenky:

tak jsem si řekla proč ne.. Že furt chci žít zdravě, jíst zdravě, tak že je podpořím. Protože jsem spěchala na autobus, tak jsem se na nic neptala,dala jí dvacka a šla jsem. Na obale jsou
www stránky - www.krisnuvdvur.cz a tam se vlastně dozvíte, že se jedná o hnutí Háre Krišna ( ano chytrému by to došlo při pohledu na webovky, mně jako zbrklíkovi ne:-D) a nevím.. Pod tím co řikala jsem si představovala něco jiného.. Ale tak.. Mám sušenky, přispěla jsem na "farmaření" a můžu mít pocit, že jsem udělala dobrý skutek.. Ano teď už tam vidím to: jídlo pro život..


Odpolední svačinka ♥♥
300 g - nízkotučného kefírového mléka
80 g - jahod
40 g - malin
půlka banánu :-)
a mixujeme.. a mixujeme :-D

Vyšlo mi to na dvě porce - jednu ke svačině, jednu jako doplněk k snídani :-))

Holky, čtete dietu?:-) Jak tam teď byly různé druhy smothies? :-) Rozhodla jsem se, že je všechny vyzkouším a budu Vám sem přidávat info :-))


Snídaně : 1/2 banánu, dobrá vláknina, skořice a jogurto - zákys :-D

:-))

15 komentářů:

  1. Podobné smothies taky dělám - vždycky z kefíru :) Je to moc dobré, mnohem lepší než kupovaný ochucený kefír :) A maliny závidím :) To jsi měla čerstvé?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, to bych se nedoplatila:-) Bohužel jen mražené :-)

      Vymazat
  2. Ten banán vypadá moc dobře miluju banány, jen tyhle cereálie nebo cosi co je pod ním jsem už tuším někde zkusila nic moc :/ Každopádně i tobě krásný den Andrejko:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě připomínají moje milované cini minis:-D takže mi moc chutnají, ale chápu že každý má jiné chutě :-)

      Vymazat
  3. Dobrou vlákninu jsem už neměla ani nepamatuju, ale dala bych si :) Teď mám doba Dobrou vlákninu čoko višeň, ale není to ono. Už tam nejsou tyhle "bobky" a nejsou skořicové, takže vlastně něco úplně jiného...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu sem viděla v kauflandu a nelíbila se mi.. :-D Ale teď mají tu skořicovou v akci za 40 ,-- v albertu :-)

      Vymazat
  4. Taky jsem takhle jednou na něco přispěla a dostala za to podobné sušenky (možná to byly tytéž). Jinak jsem četla, že mouky z krišnova dvora jsou jedny z nejkvalitnějších, díky tradičnímu mletí obilí na kamenném mlýně, zachová to spousty živin apod... takže ačkoliv ty jejich stránky na první pohled vyděsí (alespoň mě :D ), neudělala jsi vůbec špatně ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak aspoň, že tak :-) No mě právě vyděsily :-D:-D Ale tak co, když už je mám, tak si je k nějaké sváče dám :-) Mě spíš naštvalo, že se nezmínila..:-) Co naděláme :-) ale tvym komentem si mě potěšila!:--)

      Vymazat
  5. Všechno vypadá parádně! :)
    A mám dojem že něco podobného jsem taky kupovala :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky bych si dala smoothie :)). Akorát doma nemáme ten mixer na to. Možná si ho koupím k narozeninám :)

    OdpovědětVymazat