úterý 9. dubna 2013

Testujeme :-)

Krásné ráno !

Konečně se dočtete jaké vlastně je to Mysli co ?:-) No tak já se du dát do psaní :-PP

Mysli na zdraví - lehké a fit - s konopným semínek :-P

Co o nich píšou na internetu ?

Základem dne je snídaně a základem snídaně jsou Emco Mysli na zdraví. Vsadili jsme na ovesné vločky, které jsou považovány za nejhodnotnější cereálii, proto tvoří hlavní součást všech Emco Mysli na zdraví. Obsahují ovesnou vlákninu betaglukan, u které bylo prokázáno, že snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Dále jsou bohatým a přírodní zdrojem vlákniny, neobsahují umělá barviva ani ztužený tuk. A navíc….skvěle chutnají, tak neváhejte a vyberte si ze široké nabídky chutí.

Složení : celozrnné cereálie80% (ovesné vločky 30%, ječné vločky, žitné vločky sladové (žito, ječný slad), pšeničné vločky toustované), 12% dýňová semena loupaná, 5% konopné semínko neloupané, 3% mandle plátky

Koupila jsem v : Kauflandu

Cena : 49 Kč myslím

A můj názor? Zatím jsem je měla jen jako posyp na banán a tam mi moc chutnalo. Není vůbec sladké a to by někomu mohlo vadit, ale pro mě je to spíš výhoda :-) Určitě je to super zpestření, ale třeba s mlíkem bych si to asi nedala, ale do ovesné kaše? To bude mňamka :-) Takže zakupte a uvidíte :-))



Vnitřek :-)

A jako další tu máme :-)


Lučina Osteo - Aktiv

Co nám napoví internet? 

Lučina Osteo-aktiv má zvýšený obsah vápníku a vitamínu D a tak je prospěšná pro zdraví vašich kostí. Vápníku máme obecně nedostatek a mléčné výrobky jsou jeho ideálním zdrojem. Vitamín D podporuje vstřebávání vápníku a tak maximalizuje jeho využitelnost pro lidské tělo. Lučina Osteo-aktiv je tedy ideálním pomocníkem pro vaše pevné kosti.

Koupila jsem v : Kauflandu
Cena: 29 Kč
Názor: chuťově mi přijde uplně stejná jako normální Lučina, takže mi chutná :-))

Alpro dezert čokoláda

Dočteme se :-))

Poddejte se jeho delikátnímu kouzlu. Alpro dezert čokoláda je tak snadné si zamilovat. Jeho bohatou čokoládovou příchuť. Lehkou a krémovou konzistenci. Nic, jen čirá hebkost. Až ho ochutnáte, pochopíte. Odpor je marný. Wau :-D

Koupeno v : Bille
Cena : 20 Kč
Názor: nic lepšího jsem snad nikdy nejedla, já chci ještě !!:-D Neni přeslazený, má úžásnou konzistenci a chuť.. Za mě určitě ano :-))

A to je pro tuto chvíli vše :-))

20 komentářů:

  1. Mmmm...o tom dezertu jsem četla už na tolika blozích, ale bojím se, že kdybych ho koupila, tak už bych nejedla žádné jiné normální jídlo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) ale jedna, on ti zas rozum nedovolí se tim tolik "cpát":-) Spíš jen jako obohacení jídelníčku, na chut :-)

      Vymazat
  2. A ochutnej ještě ten hnědý pudink, to je teprv lahoda !!!!!! ;D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak lučinu mám ráda, takže si půjdu i pro tuto...budu mít dobrý pocit z vitamínů navíc..:D a pudinky jsou samozřejmě výborné..všechny druhy..ochutnej i karamel a vanilku..karamel je ale nejlepší a většinou nikde není..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) přesně tak to beru já :-D:-D Ochutnám, ale zatim jsem viděla ten čokoládový hlavně :-)

      Vymazat
  4. Mě se teda ten sojový dezert nelíbí složením:(Ale zase všechna ta E by měly být bezpečné přísady,tak proč ne, třeba na něj jednou taky dojde:D Akorát pro mě jen vanilkový:D
    A to müsli si možná koupím, ale prvně musím sníst to se semínky a ořechy co tam mám už půl roku:D A je to dobré i samotné, když si to namočíš do mléka přes noc, ráno je to krásně měkoučké, nevím jak chutná toto nové, ale to moje je takhle strašně dobré:)
    A Lučena osteo-aktiv je super, teď mám tu zelenou Biaktiv, ale většinou si kupuju Jogurtinu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Jednou za čas si ho klidně dám, i když není ideální.. To není :-/ Ale je to opravdu dobrota :-D Já myslim, že to s timhle budu mít taky tak :-D Mam ho fakt jak posypku :-D Tak ho, vyzkouším :-))

      Biaktiv? To jsem snad nikde ještě neviděla :-) Tu jsem ještě neměla, tak dík za tip :-)

      Vymazat
  5. Mně Alpro dezert také moc chutná, i když jak píše Terča, s tím složením je to docela bídné. Ale co, jednou za čas, proč ne. :))
    Müsli moc nekonzumuji, ale jedno mám teď doma, tak ho budu muset začít jíst. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Já když už, tak dobrou vlákninu, ale todle mě hrozně zaujalo :-D

      Vymazat
  6. ty müsli mě moc nelákají :D mám radši müsli s mlékem a ještě když jsou aspoň trošku sladké ;) .. a ten Alpro dezert nejspíš ochutnám :P už jsem na něj jednou koukala v Tescu a pak jsem si říkala, že to určitě nebude dobrý (byl totiž ve slevě a bylo ho tam plno, jako by to nikdo nekupoval) .. ale když ho tak chválíš, tak zkusím :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D fakt byl ve slevě? to jsem ho ještě neviděla.. :-D Škoda, ale určitě se někdy do Tesca zajdu podívat, co kdyby náhodou :-)

      Vymazat
  7. sypané musli mi vůbec nechutná, je takové "nudné" :D jasně, je to zdravější než zapékané, ale zase bych si vůbec nepopchutnala....a nejradši si dělám domácí :)
    ten puding má dost špatné složení, cukr, cukr a cukr...ale když se to jí jak odezert a ne jako jogurt, je to úplně OK :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Domácí mysli je jasná jednička :-) to každopádně :-)) Jednou za čas ten cukr klidně risknu ♥:-D

      Vymazat
  8. Na ten jogurtík jsem dneska koukala, škoda že jsem si ho nekoupila :D

    http://nikol-kach.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) třeba příště, jestli ti nevadí ty cukry :-)

      Vymazat
  9. Na ten dezert koukám už dlouho, nu bojím se ho :D Asi ho vyzkouším :)
    Na Emco sem celkem zanevřela, tak nevím, pokud to opravdu neobsahuje nic jiného, tak bych ho možná s tím konopným semínkem zkusila, zajímá mě ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Mě odrazovalo těch 20 Kč :-D Ale tak, odhodlala jsem se :-) Proč si na něj předtím zanevřela?

      Vymazat
  10. ty emco vločky mi připomněly, že jsem si dneska chtěla koupit ještě konopné semínko! :D ale zaujaly mě, možná si zkusím něco takového namíchat doma :)
    ty pudinky ♥ v lednici mám ještě vanilkový, tak si ho šetřím :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Kolik stojí to konopné semínko ? Je dražší ne?:-)

      Vymazat